Marketingcoomunicatieplan

In: Business and Management

Submitted By AnneL26
Words 2505
Pages 11
Inhoudsopgave

De marketingcampagne

Uitleg marketingcampagne blz. 2

Voorbeeld flyer blz. 3

Media mix blz. 4

Kosten reclamecampagne blz. 5

Het onderzoeksplan

Hoofdvraag en deelvragen blz. 6

De enquête blz. 7

Uitwerking enquête blz. 9

Conclusies blz.11

Bijlage

De marketingcampagne

Voor ons reisbureau ’t Reist zou ik de reclame specifiek willen richten op de service die wij aan onze klanten geven. Onze klanten zijn mensen van 60+ die zo’n 2 à 3 keer per jaar een dagje weg of op vakantie gaan. Deze tripjes zijn meestal naar de landen vlak om ons heen, Duitsland, België en Luxemburg. De tripjes bevatten veel cultuur en natuur en er is altijd een gids aanwezig die interessante feiten weet te vertellen. De doelgroep is niet heel fit meer en heeft al veel afgereisd in hun leven. De tripjes die wij voor ze organiseren zijn pure ontspanning en het af en toe komen op plaatsen waar ze nog nooit eerder zijn geweest. De meeste ouderen gaan als stel op vakantie of met vrienden of familie maar sommigen gaan ook alleen.

Een doelstelling die wij hopen te behalen met het opzetten van ons reisbureau is om een winstgevend reisbureau te worden die perfect inspeelt op de wensen en behoeften van onze klanten én hun meer dan tevreden stelt. Wij willen binnen 1,5 jaar uit de gemaakte kosten zijn en winst maken. Daarnaast willen wij dat binnen 2 jaar 40% van de klanten die een vakantie via ons geboekt hebben klant blijven en dus meerdere reizen boeken.

Hoe ik naar buiten wil brengen dat elke 65+er een reisje bij ons reisbureau zou moeten boeken is onze fantastische service. Wij zijn geen reisbureau dat de klant pusht een vakantie te boeken zodat er geld in het laatje komt. Bij ons werken er mensen die oprecht…...

Similar Documents